diagnose

Aller eerst een diagnose
Tijdens de diagnose wordt het duidelijk om wat voor schade het gaat en wat wij voor u kunnen doen

recovery

Data Recovery Service
Na uw schrijftelijke goedkeuring gaan onze technici aan de slag om uw data volledig te herstellen

filelist

Overzicht herstelde data
Direct na het succesvol terughalen van uw gegevens, ontvangt u van ons een filelist

Meer Info


Diensten

 

recover-harddisk

 

Data Recovery, snel en veilig!

 

Data recovery is het terughalen van bestanden vanuit defecte of beschadigde opslagmedia.
data recoveryMet de nieuwste en de meest geavanceerde technieken in huis, zijn wij in staat uw verloren bestanden terug te halen. Data welke is opgeslagen op media zoals harde schijven, raid configuraties, tapes, cd's, dvd's, floppy disks of andere opslagmedia.

  • - Dus; u hebt te maken met dataverlies?
  • - U wilt direct weer over uw data beschikken?
  • - En u wilt snel en discreet geholpen worden?

Dan zit u goed bij Raid Recovery Service!!

In alle gevallen bieden wij een data recovery service aan voor een snel, veilig en discreet herstel van uw waardevolle data. Vraag direct hulp. Data kan door talloze redenen beschadigd raken. U kunt uw data verliezen door softwarematige problemen of fysieke problemen, en natuurlijk door ongelukken zoals kortsluiting, waterschade, brandschade etc.

Data Recovery kan soms zowel hardware- als softwarematig uitgevoerd worden, maar in beide gevallen zal de hulp van onze data recovery specialisten ingeroepen moeten worden. Neem direct contact op!

data recovery service

Onze Data Recovery Service herstelt uw pc harde schijf, laptop harde schijf, e-mail data en nog veel meer. Schijfstations met fysieke schade worden voor maximale veiligheid verwerkt in een antistatische Class 100 clean room.

data recovery alle harddisk merkenWij hanteren bij alle data recovery processen de stelregel "geen gegevens, geen kosten ". Als we om welke reden dan ook niet in staat zijn uw data te herstellen, dan bent u ons geen geld verschuldigd.

Laat uw harde schijf geheel kosteloos ophalen.


Wanneer data verloren is gegaan biedt Data Recovery oplossing. Er kunnen allerlei oorzaken zijn voor het verliezen van data. Met onze data recovery service bieden wij data herstel voor alle soorten mediadrager zoals pc harde schijf, laptop harde schijf of zelfs geavanceerde RAID configuraties. Ongeacht de data waar u naar op zoek bent kunnen wij uw data herstellen.

Veelal is dataverlies door mensen zelf aangericht. U moet denken aan het per ongeluk verwijderen van bestanden of zelfs complete partitie. Ook formatteren komt wel eens ongewenst voor. Soms vergeet men dat er nog belangrijke bestanden op een harde schijf staat en wordt het geformatteerd. Als er achteraf blijkt dat er nog belangrijke bestanden op staan, is het noodzakelijk dat er professioneel gehandeld wordt.

Als het om belangrijke bestanden gaat zoals de financiële administratie van een onderneming, klantenregistraties, projecten en contracten is het noodzakelijk dat de bestanden snel en veilig hersteld worden. Raid Recovery Service biedt in alle gevallen een oplossing. Of het nu om zakelijke of privé bestanden gaat, het is altijd belangrijk hier met zorg mee om te gaan.

Wat moet u NIET doen als een harde schijf gecrasht is?

- Vooral niet meer opstarten als er vreemde geluiden hoorbaar zijn.
- Geen bestanden opslaan als iets ongewenst gewist (of geformatteerd) is.
- Niet zelf willekeurige onderdelen vervangen.
- Niet openschroeven

Onze data recovery oplossingen bieden in 95% procent van de gevallen een positief resultaat. Zelfs bij brand of waterschade of al is uw harde schijf, laptop of computer is gevallen. Om uw belangrijke bestanden veilig te herstellen kunt u het best direct contact met ons opnemen. Vererger de situatie niet door er zelf aan te gaan sleutelen. Het zou zonde zijn als u het probleem zodanig verergerd dat zelfs onze data recovery service niet meer mogelijk wordt. U wilt natuurlijk niet bij die slechts 5% procent van de gevallen horen waarbij data recovery niet mogelijk is gebleken.

Data recovery is toepasbaar op 2 manieren; softwarematig of fysiek. Softwarematige recovery is mogelijk bij gewiste bestanden, softwareschade, virus, formatie etc. Fysieke recovery wordt toegepast wanneer er onderdelen beschadigd zijn. Als een harde schijf is gevallen of wanneer er water en brandschade is, moet de harde schijf fysiek toegankelijk worden gemaakt.  Dit is een  deskundig, intensief en nauwkeurig proces. Bij fysieke schade moet een harde schijf doorgaans in een cleanroom behandeld worden.
Cleanroom LAB Uden
De ruimte waarin een harde schijf geopend wordt moet 100% stofvrij zijn. Slechts de kleinste stofdeel in de lucht mag niet op de platter van de harde schijf terechtkomen. Wanneer daar stofdeeltjes uit de lucht op terechtkomt, is het meestal voorgoed onherstelbaar. Daarom is een cleamroom van groot belang om een succesvolle harddisk recovery uit te kunnen voeren. Deze is daarom geheel stofvrij.

De lees en schrijfkop (head) is een gevoelig onderdeel in een harde schijf welke vaak beschadigd is. Dit onderdeel leest en schrijft de data op en van de platters. De platter waar de data fysiek op wordt weggeschreven is weggewerkt binnen in de harde schijf. Wanneer een harde schijf is gevallen beschadigd vaak de lees en schrijfkop. In dit stadium is de data in 95% van de gevallen succesvol te herstellen bij Raid Recovery Service.  Een beschadigde lees en schrijfkop kan ook veroorzaakt worden door een stroomonderbreking of kortsluiting. Een kleine stoot of een verkeerde tik kan dit soort fysieke schade ook aanrichten.

Ervaring en deskundigheid is van essentieel belang bij een fysieke data recovery. Bij Raid Recovery Service is uw harde schijf in goede handen. De kans op een volledige data herstel is in 95% van de gavellen  mogelijk gebleken.

In alle onderstaande gevallen bieden wij u hulp:

 

Fysieke schijf defect in RAID

Uitval van schijfstation in RAID

Fout in RAID-configuratie

Systeem start niet op

RAID beschadigd

Storing in de controller

Schade door computervirus

Natuurrampen

Menselijke fouten

Water- of brandschade

Vererger de situatie niet en vraag direct hulp.

Data Recovery Specialist

Snel, veilig en discreet herstel van uw gegevens. Fysieke schijf defect in DR-specialistRAID-systeem, uitval van een/meerdere schijfstations in RAID 5-server, fout in de RAID-configuratie, systeem start niet op, RAID beschadigd, partitie ontbreekt, storing in de controller, schade door computervirus of worm, natuurrampen, menselijke fouten etc.

GARANTIE: Geen data geen kosten!

Data Recovery Service met garantie. Bij alle herstelprojecten hanteren wij de stelregel "geen gegevens, geen kosten". Als we om welke reden dan ook niet in staat zijn uw gegevens te herstellen, bent u ons geen geld verschuldigd. Neem contact op met één van onze medewerkers voor vrijblijvend advies