diagnose

Aller eerst een diagnose
Tijdens de diagnose wordt het duidelijk om wat voor schade het gaat en wat wij voor u kunnen doen

recovery

Data Recovery Service
Na uw schrijftelijke goedkeuring gaan onze technici aan de slag om uw data volledig te herstellen

filelist

Overzicht herstelde data
Direct na het succesvol terughalen van uw gegevens, ontvangt u van ons een filelist

Meer InfoDiensten

 

 

Nas-san-server data recovery

 

 

Nas, San of Snap Server gecrasht? Geen probleem. Wij herstellen in alle gevallen uw waardevolle gegevens opgeslagen in een Nas- San- Snap of RAID configuratie. Wij herstellen uw complete database vanuit een defect RAID systeem. Vererger de situatie niet en vraag direct hulp.

Dankzij onze op maat gemaakte software- en hardware oplossingen is RAID Recovery Service de beste keuze voor het herstellen van uw waardevolle gegevens.

RAID Recovery Service hanteert bij alle herstelprojecten de stelregel "geen gegevens, geen kosten ". Als we om welke reden dan ook niet in staat zijn uw gegevens te herstellen, dan bent u ons geen geld verschuldigd.

NAS-Recovery

NAS (Network Attached Storage)

NAS, de afkorting van Network Attached Storage is een opslagmedium dat op een netwerk is aangesloten. NAS systemen kunnen gezien worden als volledige fileservers. Het bestandssysteem wordt beheerd door NAS zelf. NAS systemen maken meestal gebruik van meerdere harddisks die in een RAID-configuratie geplaatst zijn. Hedendaagse NAS systemen zijn niet veel verschillend qua opbouw van externe harddisks en maken het gemakkelijk in gebruik en opzet. De grotere NAS systemen zijn veelal servers die speciaal ontworpen zijn voor het grotere werk en opereren onder besturingssystemen als Windows of Linux.

hulp bij

  • Fysieke schijf defect in RAID
  • Uitval van schijfstation in RAID
  • Fout in RAID-configuratie
  • Systeem start niet op
  • RAID beschadigd
  • Storing in de controller
  • Schade door computervirus
  • Natuurrampen
  • Menselijke fouten
  • Water- of brandschade

SAN (Storage Area Network)

SAN, de afkoring van Storage Area Network dient als een koppeling tussen servers en een storage device op een dergelijke manier zodat het besturingssysteem het ziet als een directe aansluiting van de storage device. T.o.v. NAS is SAN minder prijzig en minder gecompliceerd. Toch komt SAN relatief weinig voor.

DAS (Direct Attached Storage)RAID-Recovery

DAS, de afkoring van Direct Attached Storage geeft al aan dat deze direct aangesloten wordt op een opslagmedium van een computersysteem. Deze houdt ook data vast als het systeem uitgeschakeld is. Meestal betekent dit harddisks die aangesloten zijn op een besturingssysteem bijvoorbeeld SCSI, IDE en Serial ATA.

Toonaangevende klantenservice

Om onze klanten de best mogelijke dienstverlening te bieden, hanteert RAID Recovery Service een systeem voor kwaliteitsbewaking dat de nadruk legt op voortdurende verbetering van processen, technologien en het kwaliteitssysteem.
We streven ernaar uw wensen te vervullen en uw verwachtingen te overtreffen.

Uw data wordt vertrouwelijk behandeld!

Dankzij ons hoge succespercentage wordt RAID Recovery Service niet alleen gerespecteerd door onze klanten, maar ook door andere bedrijven in onze sector. Hierdoor wordt RAID Recovery Service vaak met succes gevraagd om gegevens te herstellen nadat andere bedrijven hier niet in zijn geslaagd. Ons succes is gebaseerd op 11 jaar gespecialiseerde ervaring met gegevensherstel. We hebben interne software, hardware en trainingsprogramma's ontwikkeld om ervoor te zorgen dat onze technici beschikken over alles wat ze nodig hebben om hun werk met succes te doen.