diagnose

Aller eerst een diagnose
Tijdens de diagnose wordt het duidelijk om wat voor schade het gaat en wat wij voor u kunnen doen

recovery

Data Recovery Service
Na uw schrijftelijke goedkeuring gaan onze technici aan de slag om uw data volledig te herstellen

filelist

Overzicht herstelde data
Direct na het succesvol terughalen van uw gegevens, ontvangt u van ons een filelist

Meer InfoDiensten

 

 

Database Recovery - SQL Server Recovery

 

 

Database recovery kan in alle gevallen van dataverlies compleet uitgevoerd worden door onze specialisten. RAID Recovery Service heeft een uitstekende staat van dienst als het gaat om database recovery. Waar anderen opdrachten niet aannemen vanwege de complexiteit, ziet RAID Recovery Service kansen om met haar gespecialiseerde technici de klus te klaren. Voordat er wordt begonnen met de daadwerkelijke recovery, voorziet één van onze medewerkers u van deskundig advies zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Database recovery is mogelijk voor een groot aantal databasemanagementsystemen. Hieronder treft u een aantal systemen aan waarvoor database recovery toegepast kan worden.

NAS-Recovery

SQL Server  Recovery

SQL Server Recovery is toepasbaar op een databeheerssysteem van Microsoft  gebaseerd op SQL. De meest gebruikte databasetaal. Het wordt voornamelijk gebruikt voor kleine tot middelgrote databases. De eerste SQL server is gelanceerd in 1988. Sindsdien zijn er 9 nieuwe versies uitgebracht. De recentste versie is de SQL server die in 2008 is gelanceerd. De databases kunnen zeer belangrijke informatie bevatten. SQL Server Recovery is daarom van essentieel belang indien er sprake is van dataverlies.

SQL servers zijn de basis van  e-commerce en business intelligence toepassingen. SQL server zorgt voor een snelle ontwikkeling en inzet. De software kan bovendien meegroeien met de applicatie. Dit zorgt ervoor dat SQL servers vaak worden toegepast. SQL Server Recovery is een zeer handige methode om deze waardevolle gegevens te herstellen.

Onze specialisten hebben veel ervaring met SQL server  recovery. Om uw data te herstellen is specialisme vereist. Onderneem daarom nooit amateuristische pogingen om de harde schijf zelf te repareren.

database recovery

 • MySQ
 • msSQL
 • Microsoft SQL Server
 • Microsoft Access
 • PostgresSQL
 • SmallSQL
 • SQLite
 • Oracle database
 • Paradox database
 • Caché database
 • Clipper database
 • DB2 database
 • IDMS database
 • Dbase database
 • Filemaker database
 • Firebird database
 • FoxPro database
 • Informix database
 • Sybase database
 • Biztalk database

Database recovery – veel voorkomende dataverlies oorzaken

Dataverlies kan ontstaan door hardware beschadiging op de harddisk, RAID en allerlei andere opslagmedia. Ook bestand en bestandsysteem beschadigingen komen regelmatig voor. In het geval de data ontoegankelijk is, wordt er door middel van speciale technieken toegang gecreëerd tot de data waarna deze gekopieerd worden. RAID Recovery Service is dé specialist wanneer het gaat om database recovery.

Snel, veilig en discreet uw data terug.

Server Recovery

U heeft een server aan laten leggen op uw kantoorcomplex RAID-Recoveryen na enige tijd zorgeloos gebruikhiervan gemaakt te hebben crasht plotseling het systeem en u heeft geen back-up. Dit scenario komt vaker voor dan u denkt. In de meeste gevallen betekent dit paniek in het bedrijf omdat alle data verloren lijkt. Omdat het herstellen van deze systemen gedaan wordt door specialisten, is de kennis van een ICT-medewerker meestal niet toereikend genoeg om de problemen te verhelpen. RAID Recovery Service heeft jarenlange ervaring en biedt professionele en betrouwbare hulp wanneer het gaat om dit soort vervelende situaties.

RAID recovery service biedt professionele server recovery. Als het nu gaat om applicatieservers, webservers, bestandservers, direct attached storage (DAS), network attached storage (NAS) en storage area netwerksystemen (SAN), RAID Recovery Service heeft jarenlange ervaring om de verloren data te herstellen in geval van dataverlies. RAID Recovery Service biedt in vrijwel alle gevallen een oplossing indien er sprake is van dataverlies.

Alle merken en modellen van alle fabrikanten

Alle besturingssystemen ( Windows, Linux, UNIX etc.)

Natuurrampen

Menselijke fouten

Water of brandschade

Overzicht herstelde data

Zodra wij uw data hebben hersteld, wordt er een filelist samengesteld. Dit is een overzichtelijke lijst waarin alle data staan opgesomd. Deze filelist ontvangt u ter controle. Bent u niet tevreden met de filelist, dan betaald u uiteraard geen data herstel kosten.

Verzenden

Voor het verzenden van uw mediadrager is het noodzakelijk dat u deze goed verpakt. De voorkeur gaat uit naar de aanschafverpakking. Mocht u de aanschafverpakking niet meer hebben, dan raden we u aan om een doos te gebruiken die minstens twee keer de grootte heeft van uw mediadrager. Vul de tussenruimte op met verend materiaal, zoals schuimblokjes of een aantal lagen luchtbellenfolie. Vraag direct een diagnose offerte aan en wij halen uw harde schijf binnen 2 uur op.

Uw bestanden worden vertrouwelijk behandeld!

Bestanden die wij herstellen worden zeer vetrouwelijk behandeld. Dankzij ons hoge succespercentage wordt RAID Recovery Service niet alleen gerespecteerd door onze klanten, maar ook door andere bedrijven in onze sector. Hierdoor wordt RAID Recovery Service vaak met succes gevraagd om bestanden te herstellen nadat andere bedrijven hierin niet zijn geslaagd. Ons succes is gebaseerd op 11 jaar gespecialiseerde ervaring met betsanden herstel. We hebben interne software, hardware en trainingsprogramma's ontwikkeld om ervoor te zorgen dat onze technici beschikken over alles wat ze nodig hebben om hun werk met succes te doen.