diagnose

Aller eerst een diagnose
Tijdens de diagnose wordt het duidelijk om wat voor schade het gaat en wat wij voor u kunnen doen

recovery

Data Recovery Service
Na uw schrijftelijke goedkeuring gaan onze technici aan de slag om uw data volledig te herstellen

filelist

Overzicht herstelde data
Direct na het succesvol terughalen van uw gegevens, ontvangt u van ons een filelist

Meer InfoDiensten

 

 

Data Herstel - Bestanden Herstel - Data Herstellen - Dataherstel Service


Data herstel bij dataverlies. Bij Raid Recovery Service hebben we data herstel tot onze specialiteit gemaakt. Data herstellen is ons vak, dat we al jaren lang met succes uitoefenen.

  • - Dus; u hebt te maken met dataverlies?
  • - U wilt direct weer over uw data beschikken?
  • - En u wilt snel en discreet geholpen worden?

Dan zit u goed bij Raid Recovery Service!! Hetzij het nu gaat om een logische of een fysieke probleem in uw harde schijf, wij lossen dit voor u op! In de meeste gevallen is het opslagmedium dermate essentieel voor een onderneming, dat het verlies van de gegevens kan betekenen dat het bedrijf niet meer kan functioneren.

Data herstel is in de meeste gevallen nog heel goed mogelijk. Uiteraard is het afhankelijk van de status van de harde schijf. Het is heel belangrijk om de harde schijf na de crash niet meer te gebruiken of proberen op te startenVul onze aanvraagformulier in en ontvang direct een diagnose offerte.

Dus neem direct contact op!

Data herstel proces

Data herstel Proces begint met het stellen van een diagnose. Voordat wij uw data herstellen, wilt u natuurlijk weten hoeveel de uiteindelijke kosten zullen bedragen. Daarom werkt onze data herstel service uitsluitend aan de hand van een diagnoseproces. Uw harde schijf wordt eerst geanalyseerd om vast te stellen wat het probleem is, wat de kosten zijn en hoe lang het data herstel proces gaat duren.
Data herstellen

Indien u te maken heeft met computerproblemen en niet meer  bij u gegevens kunt komen, heeft u toch niets te vrezen. Gelukkig bestaan wij er nog! Als één van de meest succesvolle data herstel bedrijven slaagt Raid Recovery Service in 95% van alle gevallen er in uw verdwenen gegevens weer op te sporen. Wij zijn er in gespecialiseerd! Wij doen niets anders!

Door ons specialisme kunnen wij service verlenen voor allerlei soorten datadragers. Of het nu gaat om een pc harde schijf, een laptop harde schijf of zelfs geavanceerde RAID configuraties. Wat hier ook ons lab binnenkomt; Wij draaien er onze hand niet voor om. 

Dataverlies kan allerlei oorzaken hebben. Vaak is dataverlies de schuld van de pc gebruiker zelf. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje en zeker als er geconcentreerd gewerkt wordt. Denk daarbij aan het per abuis verwijderen van bestanden of zelfs complete partities. Vaak wordt een harde schijf geformatteerd terwijl er nog belangrijke bestanden op staan. Bij al deze problemen is het noodzakelijk om professionele hulp in te schakelen zodat u er van verzekerd bent dat deze kostbare bestanden niet definitief verloren gaan.

Zelfs de soort data waar u naar op zoek bent, zowel zakelijk als privé, is voor ons geen enkel punt. Complete financiële administraties van ondernemingen, klantenbestanden, projecten, contracten,  tekeningen, dierbare foto’s, vakantiefilmpjes of muziekbestanden; Raid Recovery Service biedt in alle gevallen een uitkomst. Wij kunnen deze bestanden snel en veilig voor u herstellen.

Om wat voor bestanden het ook gaat, zakelijk of privé, het is altijd belangrijk hier met zorg mee om te gaan.

De harddisk vormt de gevoeligste schakel in de computer. Indien de harde schijf kapot gaat en u heeft geen recente backup, dan zit u mogelijk met een aantal problemen.
Wat moet u NOOIT doen als uw harde schijf crasht?

- Bij vreemde geluiden zoals tikken, krassen, klikken of piepen: Niet meer opstarten!
- Na ongewild wissen of formatteren: Geen bestanden meer opslaan !
- Nooit openschroeven/openmake.
- Niet zelf willekeurige onderdelen vervangen.

Analyserapport

U ontvangt een analyserapport na een diagnose. In dit rapport treft u de volgende informatie aan: soort beschadiging, data herstel kosten, slagingskans, tijdsduur etcetera. Het analyserapport is tevens bedoeld als (geheel vrijblijvende) data recovery offerte. U beslist of u wel of niet akkoord gaat met het data herstel aanbod.

Filelist

Zodra wij uw data hebben hersteld, wordt er een filelist samengesteld. Dit is een overzichtelijke lijst waarin alle data staan opgesomd. Deze filelist ontvangt u ter controle. Bent u niet tevreden met de filelist, dan betaald u uiteraard geen data herstel kosten.
Verzenden
Voor het verzenden van uw mediadrager is het noodzakelijk dat u deze goed verpakt. De voorkeur gaat uit naar de aanschafverpakking. Mocht u de aanschafverpakking niet meer hebben, dan raden we u aan om een doos te gebruiken die minstens twee keer de grootte heeft van uw mediadrager. Vul de tussenruimte op met verend materiaal, zoals schuimblokjes of een aantal lagen luchtbellenfolie. Vraag direct een diagnose offerte aan en wij halen uw harde schijf binnen 2 uur op.
>