diagnose

Aller eerst een diagnose
Tijdens de diagnose wordt het duidelijk om wat voor schade het gaat en wat wij voor u kunnen doen

recovery

Data Recovery Service
Na uw schrijftelijke goedkeuring gaan onze technici aan de slag om uw data volledig te herstellen

filelist

Overzicht herstelde data
Direct na het succesvol terughalen van uw gegevens, ontvangt u van ons een filelist

Meer Info


Diensten

 

 

Data Recovery Utrecht - Verwijderde bestanden terughalen

 

 

Data Recovery Utrecht is een belangrijke service die wij bieden.

Data Recovery Utrecht. Harde schijf recovery voor PC/ Laptop harde schijf, Intern, extern, USB, FireWire,IDE, SCSI, SATA en RAID 0 t/m 5.


Utrecht is centraal gelegen in Nederland en daardoor populair voor bijvoorbeeld distributie. Er wonen en leven veel studenten waardoor de stad een gezellige binnenstad kent. Door het aantal studenten en ondernemingen groeit Utrecht tot een creatieve en ondernemende stad. Wij bieden dan ook graag hulp indien er sprake is van dataverlies.

Utrecht ophaalservice binnen 1 uur. Onze Data Recovery Utrecht service heeft als voordeel dat uw harddisk binnen een uur wordt opgehaald! Indien er sprake is van dataverlies, aarzel niet en neem contact op.

Onze specialisten hebben veel ervaring met data recovery. Om uw data te herstellen is specialisme vereist. Onderneem daarom nooit amateuristische pogingen om de harde schijf zelf te repareren.

Heeft u per ongeluk uw belangrijke bestanden gewist of reageert uw harde schijf niet meer? Bent u in Utrecht gevestigd of in de omgeving? Geen paniek wij zijn er voor u. Wij bieden professionele hulp. Data Recovery Utrecht.

Wanneer u vermoedt dat er sprake kan zijn van dataverlies: STOP. Schrijf op welke handelingen u het laatst heeft uitgevoerd. Dit kan van belang zijn voor het data recovery team. Onderneem GEEN pogingen om zelf veranderingen aan te brengen in de data of aan de schijf. Klik hier voor de gratis diagnose.

Verwijderde bestanden terughalen

Verwijderde bestanden terughalen door Raid Recovery Service. We hebben interne software, hardware en trainingsprogramma's ontwikkeld om ervoor te zorgen dat onze technici beschikken over alles wat ze nodig hebben om hun werk met succes te doen. Vraag direct een offerte aan Aanvraagformulier Direct hulp: +31 (0)413 270 314.

In alle onderstaande gevallen bieden wij u hulp:

 

Fysieke schijf defect in RAID

Uitval van schijfstation in RAID

Fout in RAID-configuratie

Systeem start niet op

RAID beschadigd

Storing in de controller

Schade door computervirus

Natuurrampen

Menselijke fouten

Water- of brandschade

Vererger de situatie niet en vraag direct hulp.

>