diagnose

Aller eerst een diagnose
Tijdens de diagnose wordt het duidelijk om wat voor schade het gaat en wat wij voor u kunnen doen

recovery

Data Recovery Service
Na uw schrijftelijke goedkeuring gaan onze technici aan de slag om uw data volledig te herstellen

filelist

Overzicht herstelde data
Direct na het succesvol terughalen van uw gegevens, ontvangt u van ons een filelist

Meer Info


Diensten

 

 

Data Recovery Groningen - Verwijderde bestanden terughalen


data-recovery-groningen


Verwijderde bestanden terughalen van PC/ Laptop harde schijf, Intern, extern, USB, FireWire, IDE, SCSI, SATA en RAID 0 t/m 5.

Data Recovery Groningen is een belangrijke service die wij bieden. Er gaat niets boven Groningen is een bekende uitspraak. Deze stad in het hoge noorden staat bekend om de Grote Markt en de Martini toren. Er wonen en leven veel studenten waardoor de stad een gezellige binnenstad kent. Er is een grote groei van het aantal ondernemingen die zich willen vestigen om de drukte te vermijden in de Randstad. Wij bieden dan ook graag hulp indien er sprake is van dataverlies.

Groningen ophaalservice binnen 1 uur. Onze Data Recovery Groningen service heeft als voordeel dat uw harddisk binnen een uur wordt opgehaald! Indien er sprake is van dataverlies, aarzel niet en neem contact op.
Onze Data Recovery Amsterdam service heeft als voordeel dat uw harddisk binnen een uur wordt opgehaald! Indien er sprake is van dataverlies, aarzel niet en neem contact op.

Onze specialisten hebben veel ervaring met harddisk recovery. Om uw data te herstellen is specialisme vereist. Onderneem daarom nooit amateuristische pogingen om de harde schijf zelf te repareren.

Heeft u per ongeluk uw belangrijke bestanden gewist, reageert uw harde schijf niet meer of heeft u interesse in databse recovery? Bent u in Groningen gevestigd of in de omgeving? Geen paniek wij zijn er voor u. Wij bieden professionele Data Recovery.

Wanneer u vermoedt dat er sprake kan zijn van dataverlies: STOP. Schrijf op welke handelingen u het laatst heeft uitgevoerd. Dit kan van belang zijn voor het data recovery team. Onderneem GEEN pogingen om zelf veranderingen aan te brengen in de data of aan de schijf. Klik hier voor de gratis diagnose.

Verwijderde bestanden terughalen

Onze harde schijf recovery service herstelt uw pc harde schijf, laptop harde schijf, e-mail bestanden en nog veel meer. Schijfstations met fysieke schade worden voor maximale veiligheid verwerkt in een antistatische Class 100 clean room.


Verwijderde bestanden terughalen door Raid Recovery Service. We hebben interne software, hardware en trainingsprogramma's ontwikkeld om ervoor te zorgen dat onze technici beschikken over alles wat ze nodig hebben om hun werk met succes te doen. Vraag direct een offerte aan Aanvraagformulier

Direct hulp: +31 (0)413 270 314.

In alle onderstaande gevallen bieden wij u hulp:

 

Fysieke schijf defect in RAID

Uitval van schijfstation in RAID

Fout in RAID-configuratie

Systeem start niet op

RAID beschadigd

Storing in de controller

Schade door computervirus

Natuurrampen

Menselijke fouten

Water- of brandschade

Vererger de situatie niet en vraag direct hulp.