diagnose

Aller eerst een diagnose
Tijdens de diagnose wordt het duidelijk om wat voor schade het gaat en wat wij voor u kunnen doen

recovery

Data Recovery Service
Na uw schrijftelijke goedkeuring gaan onze technici aan de slag om uw data volledig te herstellen

filelist

Overzicht herstelde data
Direct na het succesvol terughalen van uw gegevens, ontvangt u van ons een filelist

Meer InfoDiensten

 

 

Harddisk Recovery

 

Harddisk Recovery Service voor alle problemen, alle merken en alle besturingssystemen. Harddisk crash, data kwijt? Geen paniek, onze snelle service is de beste keuze voor het herstellen van uw waardevolle gegevens.

 • - Dus; u hebt te maken met dataverlies?
 • - U wilt direct weer over uw data beschikken?
 • - En u wilt snel en discreet geholpen worden?


Dan zit u goed bij Raid Recovery Service!!

Dankzij onze op maat gemaakte software- en hardware oplossingen is RAID Recovery Service de beste keuze voor het herstellen van uw waardevolle gegevens. RAID Recovery Service hanteert bij alle herstelprojecten de stelregel "geen gegevens, geen kosten". Als we om welke reden dan ook niet in staat zijn uw gegevens te herstellen, dan bent u ons geen geld verschuldigd.

Vul onze aanvraagformulier in en ontvang direct een diagnose offerte. Aanvraagformulier voor o.a Data Recovery, Harddisk data recovery, E-mail recovery, laptop en Database recovery.

Dus neem direct contact op!

sNelle herstel

Bij dataverlies wilt u natuurlijk weer zo snel mogelijk beschikken over uw data.

Of het nu voor zakelijk of voor privé gebruik is, het is altijd frustrerend als alle data verloren lijkt te zijn.
Wanneer het gaat om zakelijke data is het uiteraard erg belangrijk om zo spoedig als technisch verantwoord mogelijk te handelen om de schade zo beperkt mogelijk te houden.

Binnen 24 uur kunt u met onze recovery service weer beschikken over uw eigen data. Uiteraard is de snelheid waarop een recoveryproces uitgevoerd kan woorden deels afhankelijk van de soort schade.
In alle gevallen kunt u terecht bij raid recovery service. Wij hanteren bij alle recoveryprocessen de stelregel "geen gegevens, geen kosten". Laat uw harde schijf geheel kosteloos ophalen.

hulp bij

 • Fysieke schijf defect in RAID
 • Uitval van schijfstation in RAID
 • Fout in RAID-configuratie
 • Systeem start niet op
 • RAID beschadigd
 • Storing in de controller
 • Schade door computervirus
 • Natuurrampen
 • Menselijke fouten
 • Water- of brandschade

Hulp Bij dataverlies

Als uw harde schijf niet meer functioneert is het frustreren om niet bij uw data te kunnen.  Vaak is het een gevoel van onmacht terwijl je weet dat de data er zeker op staat maar wat je ook doet de harde schijf start niet meer op. Wanneer uw harde schijf is gecrasht kunt u het best de harde schijf niet meer gebruiken om het probleem niet te verergeren.  Onze data recovery specialisten hebben ervaring met harddisk recovery.

Of het nu gaan om privé bestanden zoals vakantie foto’s, familie foto’s, persoonlijke documenten of film en muziek collecties, dataverlies kan enorm frustrerend zijn.  Het gevoel van niet bij de data kunnen komen terwijl dat net nog wel kon kan deprimerend werken.

Met onze recovery service slagen wij in 95% van de gevallen er succesvol in alle data te herstellen.

Voor zakelijk gebruik kan dataverlies enorme gevolgen hebben. Je moet er niet aan denken alle financiële administratie, klantenbestanden, adreslijsten, contracten en projecten te verliezen.  Bij Raid Recovery Service begrijpen wij goed dat snelheid en veiligheid van enorm belang is voor de herstel van uw zakelijke bestanden. Met onze 24 uur service weet u meteen waar u aan toe bent. In alle gevallen hanteren wij een No Cure, No Pay regeling.

Wat moet u NIET doen als een harde schijf gecrasht is?

- Vooral niet meer opstarten als er vreemde geluiden hoorbaar zijn vanuit de harddisk.
- Geen bestanden opslaan als iets ongewenst gewist (of geformatteerd) is.
- Niet zelf willekeurige onderdelen vervangen.
- Niet openschroeven

Ervaring en deskundigheid is van essentieel belang bij een fysieke data recovery. Bij ons is uw harde schijf in goede handen. De kans op een volledige data herstel is in 95% van de gavellen  mogelijk gebleken.

Toonaangevende klantenservice

Om onze klanten de best mogelijke dienstverlening te bieden, hanteert RAID Recovery Service een systeem voor kwaliteitsbewaking dat de nadruk legt op voortdurende verbetering van processen, technologien en het kwaliteitssysteem. We streven ernaar uw wensen te vervullen en uw verwachtingen te overtreffen.

Uw data wordt vertrouwelijk behandeld!

Dankzij ons hoge succespercentage wordt RAID Recovery Service niet alleen gerespecteerd door onze klanten, maar ook door andere bedrijven in onze sector. Hierdoor wordt RAID Recovery Service vaak met succes gevraagd om gegevens te herstellen nadat andere bedrijven hier niet in zijn geslaagd. Ons succes is gebaseerd op 11 jaar gespecialiseerde ervaring met gegevensherstel. We hebben interne software, hardware en trainingsprogramma's ontwikkeld om ervoor te zorgen dat onze technici beschikken over alles wat ze nodig hebben om hun werk met succes te doen.
>