RRS-recovery

SITEMAP RAID RECOVERY SERVICE,    

diagnose

Aller eerst een diagnose
Tijdens de diagnose wordt het duidelijk om wat voor schade het gaat en wat wij voor u kunnen doen

recovery

Data Recovery Service
Na uw schrijftelijke goedkeuring gaan onze technici aan de slag om uw data volledig te herstellen

filelist

Overzicht herstelde data
Direct na het succesvol terughalen van uw gegevens, ontvangt u van ons een filelist

Meer Info


Diensten

 

 

RAID Data Recovery Service - Professioneel RAID Data Recovery

 

RAID Recovery Service herstelt in alle gevallen uw waardevolle
gegevens opgeslagen in een RAID configuratie. Wij herstellen uw complete database vanuit een defecte RAID systeem. Vererger de situatie niet en vraag direct hulp.

Dankzij onze op maat gemaakte software- en hardware oplossingen is RAID Recovery Service de beste keuze voor het herstellen van uw waardevolle gegevens. RAID Recovery Service hanteert bij alle herstelprojecten de stelregel "geen gegevens, geen kosten". Als we om welke reden dan ook niet in staat zijn uw gegevens te herstellen, dan bent u ons geen geld verschuldigd.

Vul onze aanvraagformulier in en ontvang direct een diagnose offerte. Aanvraagformulier voor o.a Data Recovery, Harddisk data recovery, E-mail recovery, laptop harddisk recovery, en Database recovery.

hulp bij

  • Fysieke schijf defect in RAID
  • Uitval van schijfstation in RAID
  • Fout in RAID-configuratie
  • Systeem start niet op
  • RAID beschadigd
  • Storing in de controller
  • Schade door computervirus
  • Natuurrampen
  • Menselijke fouten
  • Water- of brandschade

Toonaangevende klantenservice

Om onze klanten de best mogelijke dienstverlening te bieden, hanteert RAID Recovery Service een systeem voor kwaliteitsbewaking dat de nadruk legt op voortdurende verbetering van processen, technologien en het kwaliteitssysteem. We streven ernaar uw wensen te vervullen en uw verwachtingen te overtreffen.

Uw data wordt vertrouwelijk behandeld!

Dankzij ons hoge succespercentage wordt RAID Recovery Service niet alleen gerespecteerd door onze klanten, maar ook door andere bedrijven in onze sector. Hierdoor wordt RAID Recovery Service vaak met succes gevraagd om gegevens te herstellen nadat andere bedrijven hier niet in zijn geslaagd. Ons succes is gebaseerd op 11 jaar gespecialiseerde ervaring met gegevensherstel. We hebben interne software, hardware en trainingsprogramma's ontwikkeld om ervoor te zorgen dat onze technici beschikken over alles wat ze nodig hebben om hun werk met succes te doen.
>